Afbeelding
Foto: Andy Doornhen

Pijnstillers in schouwburg

Venray | De boeken van Carry Slee zijn al decennialang mateloos populair. En dat geldt ook voor de voorstellingen die naar aanleiding van de boeken worden gemaakt. Dit theaterseizoen komt Pijnstillers op de planken met in de hoofdrollen Ridder van Kooten en Alexandra Alphenaar.

Pijnstillers draait om de tiener Casper die alleen door zijn moeder wordt opgevoed. Zijn vader kent hij niet. Dan krijgt zijn moeder kanker en komt te overlijden. Casper krijgt niet alleen te maken met de problemen rond de ziekte van zijn moeder, maar heeft ook de bekende tienerstruggles zoals verliefdheid en school.

Na iedere voorstelling is er een zogenoemde meet-and-greet met de acteurs. "Het is erg leuk om de connectie te maken met het publiek en te horen wat ze ervan vinden", vindt Van Kooten.

De musical is van 3 oktober tot en met 31 januari te zien in de Nederlandse theaters. In Venray is de voorstelling op 31 oktober om 19.00 uur te zien in Schouwburg Venray. Kaarten 23,50 euro via wwww.schouwburgvenray.nl. Meer info op www.pijnstillersmusical.nl.

Foto: Andy Doornhein.