Lake Valley twee keer onderuit

Lake Valley-ZV Neerbeek 2-4 (0-1). Doelpunten Lake Valley: Tim Jeuken en Gregory Mardjani.

Venray | De zaalvoetballers van Lake Valley waren voortvarend begonnen aan het seizoen in de hoofdklasse. De overwinning in het eerste duel kreeg echter geen goed vervolg. Lake Valley ging vrijdagavond kopje onder in De Wetteling tegen Neerbeek: 2-4.

Het bleef vrijdagavond lang 0-0 in de Venrayse sporthal, maar vlak voor rust kwamen de bezoekers op 0-1. Na rust ging het opnieuw mis voor de thuisploeg. Tim Jeuken maakte hands en Neerbeek kreeg een strafschop. Dat buitenkansje werd benut: 0-2.

Jeuken deed daarna wel wat terug namens Lake Valley en maakte 1-2. Lake Valley kreeg daarna legio kansen op de gelijkmaker, maar de scherpte voor het doel ontbrak. Neerbeek scoorde wel uit een vlijmscherpe counter: 1-3.

In het restant van het duel scoorden beide ploegen nog een keer. Gregory Mardjani deed dat namens Lake Valley.

't Brökske-Lake Valley 2-1 (1-0). Doelpunt Lake Valley: Tim Jeuken.

Na de nederlaag van vrijdagavond kwam Lake Valley maandagavond weer in actie. Dit keer stond er een uitwedstrijd tegen 't Brökske uit Nederweert op het programma. De thuisploeg won uiteindelijk met minimaal verschil van de bezoekers uit Venray: 2-1.

Lake Valley had ook in dit duel het betere van het spel, maar verzuimde om vaker te scoren. De ervaren thuisploeg toonde zich veel effectiever en strafte enkele verdedigende fouten genadeloos af. Zo kwam de thuisploeg vlak na rust op een 2-0 voorsprong. Namens Lake Valley deed Tim Jeuken nog wel wat terug, maar verder dan 2-1 kwam de ploeg niet. Het vertoonde spel van Lake Valley geeft goede hoop op punten in de toekomst.

De volgende thuiswedstrijd staat op het programma voor 4 oktober. Dan is Fermonia Boys 2 uit Roermond de tegenstander in sporthal De Wetteling. Aftrap is om 20.30 uur.