De Peelkorf na rust flink op schot

Astrantia-De Peelkorf 7-14 (6-6). Doelpunten De Peelkorf: Rachèl van Meijel (4x), Lisa Verlijsdonk (4x), Marly van Asten (2x), Tina Janssen (2x), Lieke Thomassen en Fleur van Dijck

Ysselsteyn | De Peelkorf is na twee wedstrijden nog zonder puntverlies. De ploeg uit Ysselsteyn was zondagmiddag in de topklasse met 7-14 te sterk voor Astrantia/Ona.

De thuisploeg kwam in Middelaar al snel op 1-0. Daarna bracht Rachèl van Meijel de bezoekers op 1-1 en niet veel later zette Lieke Thomassen De Peelkorf op voorsprong. Toch had Astrantia telkens een antwoord op de treffers van de bezoekers uit Ysselsteyn. Na de eerste helft was het duel dan ook volledig in evenwicht: 6-6.

Na rust deed De Peelkorf er een schepje bovenop. De doelpunten volgden elkaar in rap tempo op en de ploeg liep uit naar 6-10. De Peelkorf gaf nauwelijks kansen weg en schoot zelf wel met scherp. Zodoende eindigde het duel in een riante 7-14 overwinning.

De Peelkorf speelt zondag om 15.00 uur thuis tegen Swift.