Zin in een gezellig dagje uit?


BeleefPlus Venray in de startblokken

Oostrum | Zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoek aan BeleefPlus Venray op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 in Evenementenhal Venray in Oostrum.

Tijdens deze veelzijdige beurs voor actieve 50-plussers is er van alles te proeven, zien, leren, doen en ervaren. Van activiteiten en optredens tot inhoudelijke seminars. Alle bezoekers van BeleefPlus Venray maken ook kans op prijzen.

In samenwerking met KBO Limburg wordt dit jaar de vijfde editie in Limburg en de tweede BeleefPlus in Venray georganiseerd. KBO Limburg richt zich, net als BeleefPlus, op actieve ouderen en stelt daarbij informatievoorziening en belangenbehartiging centraal.


Verdeeld over de beursvloer zijn meerdere seminarruimtes ingericht, waar diverse workshops en lezingen plaatsvinden. Schuif bijvoorbeeld aan bij een van de interactieve bijeenkomsten van Brandweer Limburg-Noord. Hier worden de bezoekers meegenomen in de wereld van brandveiligheid en leren ze meer over het signaleren van brandgevaar in en rondom hun woning.

Ook ZwartOpWit Notariaat is aanwezig tijdens BeleefPlus en notaris mevrouw Olga Roffers vertelt de bezoekers graag meer over testamenten en levenstestamenten tijdens haar seminars.

Podium en prijzen

Op het podium, naast het beursterras, kunnen de bezoekers onder het genot van een kopje koffie genieten van de modeshows van De Brug Modeservice. Zij stellen hen graag op de hoogte van de laatste najaarstrends.

Ook zal Dansstudio Dancy dansdemonstraties verzorgen op het podium.

Alle bezoekers van BeleefPlus Venray maken tevens kans op het winnen van allerlei prijzen, zoals bijvoorbeeld twee uur opruimondersteuning van Organized by Josefien of twee toegangstickets voor voorstellingen bij Schouwburg Venray.

Praktische informatie

BeleefPlus vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 in Evenementenhal Venray, gelegen aan De Voorde 30 te Oostrum. De beurs is geopend voor bezoek van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers van BeleefPlus kunnen gratis gebruikmaken van het parkeerterrein van Evenementenhal Venray. Een toegangskaartje kost 5 euro. Op vertoon van een KBO Limburg of Groene Kruis-ledenpas hebben bezoekers gratis toegang, samen met één introducé.

Proeven, zien, leren, doen en ervaren tijdens beurs BeleefPlus

Kijk voor het volledige deelnemersveld, een routebeschrijving en meer informatie over de beurs op de website www.beleefplus.nl.