Vijfsetter voor volleybalsters

ActiveRooy-Olsredlem/Brovoc 3-2 (25-23, 25-20, 24-26, 22-25, 15-9)

Venray | De volleybalsters van ActiveRooy hebben de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in de tweede klasse na een pittige vijfsetter met 3-2 gewonnen.

De eerste set ging lange tijd gelijk op, maar de thuisploeg wist de set toch naar hun hand te zetten. De tweede set was opnieuw lange tijd in balans, maar dankzij goede aanvallen werd deze met 25-20 gewonnen. In de derde set had ActiveRooy de overwinning na een voorsprong voor het grijpen, maar de marge kon niet worden vastgehouden. De gasten wonnen de set na een spannende eindfase met 24-26. Ook in set vijf ging het spel gelijk op, maar werd er uiteindelijk toch weer verloren. Dit keer met 22-25.

In de vijfde set herpakte de thuisploeg zich en bood weer prima weerstand. Dit resulteerde in een mooie setwinst met zes punten verschil.

ActiveRooy speelt zaterdag om 15.00 uur tegen Asterix in Maasbree.