Merselo puntloos na inhaalrace

Merselo-Nijnsel 6-7 (2-5). Doelpunten Merselo: Aniek Martens, Angela Litjens, Anne Gielens, Michelle Rijbroek, Anke Zegers en Jacqueline van Meijel.

Merselo | De korfbalsters van Merselo konden zondagmiddag een heuse inhaalslag tegen Nijnsel in de eerste klasse niet voltooien. De bezoekers hielden stand en namen de punten mee naar huis: 6-7.

De gasten uit Sint-Oedenrode kwamen op voorsprong, maar al snel werd het weer gelijk. Nijnsel liep vervolgens vlot uit en vergrootte de marge onder andere door één strafworp naar 1-5. Nog voor rust wist Merselo iets terug te doen en verscheen de 2-5 op het scorebord. Na wat dingen besproken te hebben in de rust, werd er in de tweede helft vol goede moed verder gekorfbald. Met resultaat: want de thuisploeg kwam terug tot 4-5. Nijnsel wist de marge toen weer naar twee te brengen: 4-6. Merselo bracht vervolgens opnieuw de spanning terug door de 5-6 te maken, waarna Nijnsel opnieuw scoorde. De late eretreffer baatte vervolgens niet meer. Nijnsel ging er met de overwinning vandoor.