SVOC'01 geeft DSV pak rammel

DSV-SVOC'01 5-14 (2-6). Doelpunten SVOC: Elien Nabben (5x), Marloes Cox (4x), Rian Willems (2x), Sofie de Mulder (2x) en Maartje Janssen.

Diessen | SVOC'01 gaf zondagmiddag hekkensluiter DSV in Diessen een flink pak op de broek: 5-14. De ploeg uit Oirlo en Castenray is na drie duels de trotse koploper van de overgangsklasse met zes punten uit drie duels.

De bezoekers schoten uit de startblokken en scoorden al snel twee keer. Daarna kwam de thuisploeg terug tot 1-2. SVOC zocht naar een snel antwoord en dat kwam er ook in de vorm van de 1-3. Daarna kreeg SVOC voldoende kansen om de score in rap tempo uit te bouwen, maar de scherpte voor de korf ontbrak. Toch stond de ploeg na de eerste helft op een comfortabele 3-6 voorsprong.

In de rust werd door coach Raymond Celak benadrukt dat zijn equipe het tempo op moest voeren. Dat werd dan ook gedaan in de tweede helft. De doelpunten volgden elkaar in rap tempo op en DSV had geen antwoord op het aanvalsspel van SVOC. Dat resulteerde uiteindelijk in 5-14 in het voordeel van SVOC. Komende zondag neemt SVOC het om 12.00 uur op tegen Odisco in Sint-Oedenrode.