Open dag Arriva in Venray

Oostrum | Arriva houdt een open dag op woensdag 16 oktober van 10.00 tot 12.00 uur op station Venray in Oostrum. Tijdens deze dag geeft Arriva reizigers en andere geïnteresseerden informatie over het reizen met het openbaar vervoer. Ook Omnibuzz en iemand van het Gehandicapten Platform zijn aanwezig.

Er wordt nog al eens gevraagd naar de geldigheidsduur van de WMO-indicatie in combinatie met de Voor Elkaar Pas. De duur van de WMO-indicatie wordt bepaald door de gemeente. Bij het verstrekken van de WMO-indicatie wordt door de gemeente aangeven, hoelang de WMO-indicatie geldt. De Voor Elkaar Pas wordt versterkt door Omnibuzz en is maximaal 5 jaar geldig. Als dit termijn verstreken is, ontvangt de aanvrager automatisch een nieuwe Voor Elkaar Pas. Als de gemeente de WMO-indicatie beëindigd wordt de Voor Elkaar Pas geblokkeerd.

Met de Voor Elkaar Pas krijgen de reizigers in de ov-bussen van Arriva altijd 37% korting en in de treinen van Arriva na negen uur `s ochtends 25% korting op het reguliere ov-tarief van Arriva Limburg. Deze korting wordt automatisch verrekend.

Belangrijk is dat de gebruikers van het doelgroepenvervoer: Omnibuzz als hun rit niet volgens de afgesproken regels verloopt, dit melden bij het klachten meldpunt 0900-3310550.