Hockeysters nog zonder puntverlies

Venray-Heesch 5-3 (3-2). Doelpunten Venray: Jans Manders (2x), Jet van Alst, Joni van Alst en Imke Huggers.

Venray | De hockeysters van Venray zijn uitstekend aan het seizoen begonnen in de vierde klasse. In het derde competitieduel werd ook Heesch aan de zegekar gebonden: 5-3. De Venrayse equipe is na drie duels nog zonder puntverlies.

De bezoekers begonnen sterk aan het duel in Venray en kwamen al na drie minuten op 0-1. Daarna was het de beurt aan de thuisploeg. Jans Manders tekende na een assist van Lon van Alst voor de gelijkmaker. In het tweede kwart bracht Jet van Alst Venray op voorsprong met een rake backhand: 2-1. Heesch kwam al snel terug tot 2-2, maar vlak voor rust maakte Manders haar tweede doelpunt van de middag: 3-2. Na rust bouwde Joni van Alst de score verder uit. Zij sloeg de bal knap in de kruising: 4-2. Daarna rondde Imke Huggers een solo af en maakte de 5-2. Heesch deed nog wel wat terug, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Zondag speelt Venray een uitwedstrijd tegen Tegelen.