Eerste driepunter voor hockeyers

Venray-Bemmel 7-2 (4-1). Doelpunten Venray: Guus Tielens (2x), Guido Pop (4x), Koen Arentsen.

Venray | Na nederlagen tegen Rosmalen en Nuenen is de eerste overwinning binnen voor de hockeyers van Venray. De tweedeklasser versloeg Bemmel met 7-2 en kon eindelijk juichen.

De promovendus begon sterk en zette Bemmel onder druk. Dat resulteerde na een paar minuten hockeyen in de 1-0 van Guus Tielens. Niet veel later verdubbelde Guido Pop de score: 2-0. In het tweede kwart probeerde Venray de lijn door te trekken. Het spel van Bemmel werd ontregeld. Pop sleepte de bal in de rechterhoek voor de 3-0 en niet veel later tekende Koen Arentsen voor 4-0. Hij pushte de bal uit een strafcorner in de kruising. Vlak voor rust deed Bemmel wat terug: 4-1.

Na rust schoot Venray weer uit de startblokken. Tielens nam de 5-1 voor zijn rekening en niet veel later kreeg de thuisploeg een strafcorner. Pop pakte het cadeautje uit en maakte de zesde treffer voor Venray. Ook het slotakkoord was voor Pop. In het vierde kwart schoot hij raak uit een strafbal: 7-2.

Komende zondag gaat Venray op bezoek bij Heeze. Dat duel begint om 14.45 uur.