Afbeelding
Foto: Seniorservice

Seniorservice gaat door als Doen!

Venray | De nieuwe naam van Seniorservice Venray werd afgelopen zaterdag onder grote belangstelling onthuld. De naam werd uiteindelijk bekendgemaakt door wethouder Anne Thielen en Sjaak Moors, oud-bestuurslid. Vanaf nu gaat Seniorservice Venray door het leven als Doen! Activiteitencentrum Venray.

De nieuwe naam is gekozen om verwarring met de landelijke organisatie te voorkomen en beter aan te sluiten bij de doelstellingen van Doen! Activiteitencentrum Venray.

Bij Doen! Activiteitencentrum Venray wordt in het kader van het vroegere Gildeprincipe kennis overgedragen van deskundigen naar mensen die als hobby iets willen leren of hun hobby verder uit willen breiden. Er worden cursussen en workshops georganiseerd op meer dan twintig verschillende gebieden en dat aantal zal het komende cursusjaar verder uitgebreid worden. Wekelijks zijn er honderden liefhebbers uit de gemeente Venray die hun hobby uitvoeren bij Doen! Activiteitencentrum Venray.

Mensen die, op welk gebied dan ook, hun kennis en of hobby aan anderen willen overdragen, worden van harte uitgenodigd zich via de website aan te melden. In de loop van dit jaar zal de nieuwe naam in alle uitingen naar buiten aangepast worden. Voorlopig is alle informatie nog te vinden op de oude website: seniorservicevenray.org.

DOEN! Activiteitencentrum Venray is gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 12A in Venray.