Reünie Janssen Dansen & Sporten

Venray | Janssen Dansen & Sporten in Venray viert met een reünie op zaterdag 28 september het feit dat veertig jaar geleden de dansschool werd opgericht. "We zijn er klaar voor. We mochten de afgelopen maanden al vele aanmeldingen verwelkomen en we gaan nu richting 200. En mochten mensen op de dag zelf besluiten om toch nog te komen, dan zijn zij van harte welkom", aldus Jorianne Janssen.

De jongeren van toen, nu de generatie 50-plussers, hopen Jeanne Maas en haar dochter Jorianne Janssen terug te zien op de reünie eind september. Samen herinneringen ophalen en met elkaar delen over de danslessen in die tijd. Op die avond passeren op grote schermen foto's van vroeger de revue. Verder is er een interactieve quiz met betrekking op veertig jaar dansplezier in Venray en een kleine 'expositie' van dansspullen. Oude leskaarten, dansschoenen, diploma's en andere attributen worden tentoongesteld. " En met live muziek van show- en dansorkest Superpiano en enkele optredens van onze groepen en een demopaar hopen we de sfeer van de beginjaren te doen herleven", zegt Jorianne. De dansschoenen kunnen dus weer uit het vet en de lak worden opgewreven. "We gaan een zweem van vroeger terug proberen te halen, de gezelligheid van toen een avond terug te laten komen."

De reünie is voor iedereen toegankelijk die ooit danslessen heeft gevolgd. Meer informatie over de reünie en aanmelden voor kan nog steeds via de website: www.janssendansenensporten.nl.