Uitvaartplein op BeleefPlus Venray


Oostrum | Het kan misschien wat confronterend zijn om na te denken over de tijd dat u er niet meer bent, we willen immers allemaal graag op een gezonde en fitte manier ouder worden. Toch kan het goed zijn om alvast eens na te denken over uw laatste wensen.

Het voorbereiden van dit moment doet u tenslotte niet alleen voor uzelf, maar vooral ook voor de mensen die achterblijven. Wilt u eens voorzichtig kennismaken met de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten en alles dat daarbij komt kijken? Dan bent u van harte welkom tijdens BeleefPlus Venray.

Het uitvaartplein op BeleefPlus Venray biedt de bezoekers de gelegenheid om eens op een rustige en laagdrempelige manier bekend te raken met de vele mogelijkheden. Er zijn allerlei exposanten aanwezig op verschillende expertisegebieden die ze graag te woord staan en ze alles vertellen over wat zij voor ze kunnen betekenen.

Zo bevinden zich op de beursvloer bijvoorbeeld uitvaartondernemers zoals Briensveld uitvaartverzorging en Goemans uitvaartzorg samen met VSV Brabant, maar ook Natuurbegraafplaats Venlo – Maasbree, Amelius, Thanatopraxie Rens De Peijper, DZU Uitvaartkisten, Schrijen Peeters Gedenktekens en Atelier Marleen Rijvers staan voor de bezoekers klaar om ze te woord te staan. Jeanny Jenniskens Uitvaartfotografie laat ze graag zien hoe het laatste afscheid respectvol vastgelegd kan worden. DZU Uitvaartkisten informeert ze over de opties voor een kist die bij hun persoonlijke wensen passen.

Het uitvaartplein is te vinden op BeleefPlus Venray: de meest veelzijdige 50+ beurs in de regio.

De beurs vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 september in Evenementenhal Venray gelegen aan De Voorde 30 in Oostrum. BeleefPlus is geopend voor bezoek van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers van BeleefPlus kunnen gratis gebruikmaken van het parkeerterrein van Evenementenhal Venray. Door vooraf te registreren hebben de bezoekers gratis toegang. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 20 september via www.kaartenbeleefplus.nl/venray. Na registratie ontvangen ze direct per mail hun e-ticket. Niet geregistreerd? Dan betalen ze 5 euro aan de kassa. Op vertoon van een KBO Limburg- of Groene Kruis- ledenpas hebben de bezoekers alsnog gratis toegang samen met één introducé.

Op de website www.beleefplus.nl staat het volledige deelnemersveld en meer informatie over BeleefPlus.