Jerusalem bruist

Venray | De gezamenlijke huurders van gebouw Jerusalem organiseren op zaterdag 21 september hun eerste open dag. Veel mensen denken bij Jerusalem nog steeds aan Kunstencentrum Jerusalem of aan de voormalige middelbare school, maar sinds twee jaar bestaat het kunstencentrum niet meer. Dat betekent niet dat er niks meer te doen is in het gebouw. In tegendeel: Jerusalem bruist weer.

In de afgelopen twee jaar zijn er nieuwe huurders met nieuwe activiteiten gekomen. Het gebouw leeft. Je voelt er het nieuwe elan, het ondernemerschap en de behoefte om samen te werken. Jerusalem ademt van oudsher educatie, creativiteit, cultuur en welzijn. Op zaterdag 21 september gaan de deuren open en heten alle dans- en muziekdocenten, kunstenaars en ondernemers iedereen van harte welkom.

Stap in de wereld van klassieke en moderne dans, muziek, schilderkunst, edelsmeden, piano-, blokfluit-, cello- en vioollessen, maar ook in de wereld van tai chi, yoga, ergotherapie, kindertherapie, gezondheidscoaching, creatieve dagbesteding en mentale en fysieke weerbaarheid.

Iedereen is van harte welkom om dit te komen zien en beleven op de open dag op zaterdag 21 september tussen 14.00 en 17.00 uur.