V.l.n.r. Bob Vostermans, Eric van Kempen, Lieke Janssen, Stan Janssen, Sjoerd Terpstra en wethouder Jan Loonen.
V.l.n.r. Bob Vostermans, Eric van Kempen, Lieke Janssen, Stan Janssen, Sjoerd Terpstra en wethouder Jan Loonen. Foto: Gemeente Venray

Restaria Horst starter van het derde kwartaal 2019

Broer en zus Stan en Lieke Janssen van Restaria Horst zijn de starters van het derde kwartaal geworden. Ze zijn jong, maar hebben toch als vanzelfsprekend de verantwoording op zich genomen voor het runnen van een familiebedrijf met circa 25 medewerkers. Ieder hebben ze een eigen domein en taak in het bedrijf en zo houden ze elkaar in balans. Van harte gefeliciteerd!

Symposium HighTech meets Biomass

Op weg naar een duurzamere wereld spelen technieken en biomassa een belangrijke rol. Zonder biomassa is er geen zuurstof en geen voedsel. Om tot die duurzame wereld te komen liggen er uitdagingen in Hightech en Biomassa.

Meer weten? U bent op donderdag 10 oktober van harte welkom op het symposium 'Hightech meets biomass'. Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo. Aanmelden kan via www.biotreatcenter.nl/ hightech-meets-biomass.

Reconstructie Smakterweg

Op maandag 30 september start STRABAG bv in opdracht van de gemeente Venray met de reconstructie van de Smakterweg. Het gaat om het gebied tussen de Energieweg en de Metaalweg. Tijdens dit project wordt een vrijliggend fietspad en een wandelpad aangelegd. De werkzaamheden duren naar verwachting tot begin december 2019.

De werkzaamheden worden gefaseerd
uitgevoerd, zodat de bedrijven bereikbaar blijven. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de weg steeds volledig afgesloten voor alle verkeer.
Let wel: op zaterdag 30 november is de Smakterweg tussen de Energieweg en de Metaalweg volledig afgesloten en zijn de aanliggende bedrijven niet bereikbaar.

Vragen over uw financiën?

Heeft u vragen over uw financiën, inkomen of bijvoorbeeld gemeentelijke of landelijke regelingen? Elke maandag tussen 16.00 en 19.00 uur bent u van harte welkom tijdens ons open spreekuur in de publiekshal van het gemeentehuis in Venray. Een afspraak maken is niet nodig.

Niet in de gelegenheid?

Dan kunt u ook altijd bellen met het Schakelplein van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur via tel. (0478) 52 33 33 (kies 1).

Ook kunt u contact opnemen met het Platform Lage Inkomens Venray (Mozartstraat 20B) op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30-11.30 uur en dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur, tel. (0478) 58 13 32.