Afbeelding
Foto: Glasweb

'Tientje voor een vriendje'

Blitterswijck | Donderdag 5 september heeft kerngroep Blitterswijck een cheque in ontvangst mogen nemen voor de inzet aan het burgerinitiatief GlaswebVenray. Als onderdeel van de promotie aan het glasvezelnetwerk is door de coöperatie GlaswebVenray een 'Tientje voor een vriendje' toegezegd voor iedere aansluiting die door het team is verworven vóór 1 juni 2015.

De Kerngroep Blitterswijck was aangenaam verrast dat Bart Lemmen, directeur van GlaswebVenray, een cheque overhandigde van 1.380 euro. De Glasweb-teamleden Sonja Huijs, Hannie Rutten, Henny Jenner en voorzitter Mark Roosengarten van Kerngroep Blitterswijck mochten deze cheque in ontvangst nemen.

Dit bedrag wordt door de Kerngroep besteed om de leefbaarheid van Blitterswijck verder te vergroten.

Verenigingen en inwoners van Blitterswijck worden uitgenodigd om daar een goede bestemmingen voor te bedenken en in te dienen bij de Kerngroep Blitterswijck of bij leden van het Glasweb-team Blitterswijck.

Ook tijdens de campagne in de wijken heeft GlaswebVenray de actie 'Tientje voor een vriendje'. Stichtingen en verenigingen die hieraan deel willen nemen, kunnen voor meer informatie en deelnamevoorwaarden contact opnemen met GlaswebVenray door een mail te sturen naar info@glaswebvenray.nu.

Foto: overhandiging cheque 'Tientje voor een vriendje'.