Afbeelding
Foto:

PIT voor jouw administratie

Venray | Al jarenlang zet Astrid van der Maden zich als administratiecoach vol passie in voor haar klanten. Onlangs heeft ze haar dienstverlening in een nieuw jasje gestoken en is PIT voor jouw administratie geboren. "Onze dienstverlening blijft hetzelfde. Het belang van onze klanten staat voorop en we zoeken samen naar de beste oplossing."

"We zijn dames met pit", zegt Van der Maden krachtig. "Samen met Tessa Janssen vorm ik een goed team. We zijn de rebellen van onze bedrijfstak. We zijn niet zo stijf en zakelijk als de traditionele administrateurs. We gaan gewoon in een spijkerbroek naar onze klanten en leggen alles in jip-en-jannketaal uit."

De klantenkring van PIT voor jouw administratie bestaat voornamelijk uit mkb-bedrijven. Met hun frisse aanpak proberen Van der Maden en Janssen hun klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen. "De vertrouwensband die wij met onze klanten opbouwen is erg belangrijk. We voeren vertrouwelijke gesprekken en die voeren we in ons kantoor in een huiselijke sfeer. De klant moet zich op zijn of haar gemak voelen."

PIT voor jouw administratie is expert op het gebied van belastingaangiftes en jaarrekeningen, salarisadministratie, inrichten van boekhoudpakketten, opstarten van een onderneming, fiscaal advies en juridisch advies. "We kunnen iedere ondernemer helpen. We werken niet met een vast boekhoudprogramma en bieden veel verschillende softwarepakketten aan. Wij vinden het belangrijk dat de ondernemer een pakket heeft wat bij zijn onderneming past en wij passen onze werkwijze daar op aan.

Daarnaast werkt PIT voor jouw administratie met alles-in-éénpakketten. "Klanten betalen een vast bedrag per maand. Wij sturen geen rekening na ieder telefoontje. Het levert ons soms wat meer werk op, maar onze klanten ervaren het als zeer prettig en dat is het belangrijkste. We blijven onszelf ook ontwikkelen en houden de laatste ontwikkelingen scherp in de gaten."

Ook blijft Van der Maden zich als administratiecoach ontwikkelen. Zo volgde ze een opleiding tot Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). "Ik wil mijn klanten beter leren begrijpen. Daar heeft deze opleiding erg goed bij geholpen. De opleiding helpt mij om mij beter te voelen, beter te communiceren en betere strategieën voor mijn werk te bepalen en daar kan ik nu ook de klant bij helpen. Het is mooi om deze kennis over te dragen."

PIT voor jouw administratie is gevestigd in het Noorderhof Business Centre aan de Noorderhof 16 in Venray. Meer informatie is te vinden via de website www.pitadministratie.nl. Het kantoor is ook bereikbaar via e-mailadres info@pitadministratie.nl en telefoonnummer 0478 - 700 580.
Foto: Henk Lammen.