Vijfde editie Kwisspel


Ysselsteyn | Op zaterdag 26 oktober vindt de vijfde editie plaats van het Kwisspel. Hiervoor gaan teams aan de slag met allerlei quizvragen, doe-opdrachten en speurtochten. De inschrijving voor dit evenement is inmiddels geopend.

Kwisspel is een activiteit voor teams van diverse samenstellingen. Zo zou je mee kunnen doen met je eigen voetbalelftal, of met je familie met oma als teamcaptain. Ook muziekgezelschappen, vriendenclubs, carnavalsverenigingen of dorpsraden kunnen zich met een team opgeven.

Inschrijving geopend

Er is eigenlijk maar één eis aan een team: het team moet uit de gemeente Venray komen. Meedoen kan met teams vanaf tien tot vijftien personen. Meer mag ook, maar dan is het misschien leuker om elkaar uit te dagen. Deze uitdaging is natuurlijk ook leuk voor de dorpen onderling. Zou een team van de Karklingels het beter doen dan een team van de Spurriemök? Blaast Euterpe hoger van de toren dan De Peelklank?

Op de zaterdagavond halen de teams het opdrachtenboek op bij Roelanzia in Ysselsteyn. Vervolgens gaan ze aan de slag met de verschillende opdrachten. Voor een vastgesteld tijdstip moet het boek weer ingeleverd zijn en volgen er nog twee quizonderdelen, ook weer bij Roelanzia in Ysselsteyn. Twee weken later wordt tijdens de finaleavond de uitslag bekendgemaakt.

Inschrijven voor Kwisspel kan via de website www.kwisspel.nl.