Venray Bloeit Woonevent


Is dit het moment…?

Venray | Veel mensen dromen van een volgend huis. Die ene woning op de hoek met dat mooie uitzicht? Dat favoriete wijkje of wonen in het buitengebied? Vaak zijn er praktische redenen waarom er naar een grotere of kleinere woning verhuisd wordt: omdat de kinderen de deur uit zijn of juist komen, samenwonen of zijn er andere zorgbehoeften. Veel mensen blijven echter alleen dromen en denken dat het niet mogelijk is. Dan is het goed te weten dat er veel ontwikkelingen zijn waarom het juist nu een goed moment is om uw woning te verkopen en/of te kopen.

Het Woonevent: voor iedereen die interesse heeft in het (ver)kopen, huren, (ver)bouwen, inrichten of verduurzamen van een woning. Op zondag 29 september wordt het Venray Bloeit Woonevent Is dit het moment…? georganiseerd in de hal van de Rabobank aan het Schouwburgplein in het centrum van Venray. Belangstellenden zijn welkom van 13.00 – 17.00 uur.

Voor de organisatie tekenen de Woontafel Venray in samenwerking met Venray Bloeit en diverse Venrayse ondernemers die bouwgerelateerd werken.

De woontafel is een groep van ca. 25 bedrijven die allemaal vanuit hun eigen professie een licht over de woningmarkt laten schijnen. Zo zijn daar: architecten, notarissen, makelaars, ontwikkelaars, bouwondernemingen en hypotheekverstrekkers. Maar ook de gemeente Venray, Wonen Limburg en de Rabobank nemen deel aan de woontafel. Deze groep heeft het initiatief genomen om het Woonevent wederom op te zetten. Bezoekers kunnen heel gericht en laagdrempelig met deze bedrijven in contact komen tijdens het Woonevent.

Maar dat is nog niet alles: ook op het gebied van inrichtingsadvies, isolatie, domotica, keukens en tegelwerk zijn bedrijven aanwezig om ze van informatie te voorzien. Bewust is gekozen om dit event onder de vlag van Venray Bloeit te laten plaatsvinden. Venray Bloeit brengt ondernemingen samen. Kijk hiervoor ook op Venraybloeit.nl.