Afbeelding
Foto: Picasa

Clubkampioenen Bridgeclub Venray

Venray | Riky Verstraelen en Herman Verheijen zijn afgelopen donderdag tijdens de jaarvergadering van Bridgeclub Venray afgetreden als bestuurslid. Riky na haar periode van drie jaar en Herman na 26 jaar.

Maarten Houba en Wiel Wiertz zijn als nieuwe bestuursleden door de vereniging benoemd. Binnen het bestuur wordt in de eerstvolgende vergadering bekeken wie de nieuwe voorzitter en secretaris worden. Ook werden Ron van Gaal met Piet van Genugten in het zonnetje gezet omdat ze bij de vereniging al voor de tiende keer clubkampioen werden. Een prestatie van formaat.

Daarna werd er gebridget In de A- lijn werden Ron en Piet eerste { een beetje aan hun stand verplicht } Carla Vaessen met Willem Willems en Greetje Gielen met Miep Tepas werden tweede en derde. In de B- lijn waren de eerste drie Jacqueline van der Slik met Jan Voesten, Amelie Kuiper met Afko Schoonbeek en Anny Boekholt met Marion Heetkamp.

In de C- lijn ten slotte waren Mieke Luckers met Toos Willems, Gerrit Boekholt met Herman Verheijen en Trees van de Beele met Anneke Schoonbeek de besten. Op de foto de clubkampioenen.