Infobijeenkomst zonnepark Smakt in Hotel Asteria

Infobijeenkomst zonnepark Smakt in Hotel Asteria

VENRAY | Tomorrow Energy houdt donderdag 12 september in Hotel Asteria een informatiebijeenkomst over het zonnepark Smakt. De inloopbijeenkomst heeft volgens de initiatiefnemer als doel geïnteresseerden over de plannen te informeren.

"De afgelopen maanden hebben we hard aan het projectvoorstel gewerkt", zegt Roche van Velthoven van Tomorrow Energy. "Nu het plan wat vastere vormen krijgt, kunnen we het aan omwonenden presenteren en eventuele vragen te beantwoorden."

Hakkan Yildirim van Tomorrow Energy vult aan: "Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een zonnepark. Er zijn vele technische, economische en ecologische factoren waar we rekening mee moeten houden. Veel locaties waar we naar kijken vallen af. De locatie aan de Spurkt bij de A73 is haalbaar. Een zonnepark daar kan een belangrijke bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Venray. Graag willen we met bewoners hierover van gedachten wisselen. Ook zijn we benieuwd naar de belangstelling voor mogelijke participatie in het zonnepark."

Het projectteam is tijdens de bijeenkomst beschikbaar voor vragen en discussie. De inloopbijeenkomst van 16.00 tot 20.00 uur in Hotel Asteria in Venray is voor iedereen toegankelijk.