Beau Nellissen met collega Maurice Vollebregt.
Beau Nellissen met collega Maurice Vollebregt. Foto: Robroek Photography

Gastvrijheid in Beeld

Venray | Een nieuwe uitdaging voor Beau Nellissen. De Venrayse is vanaf 26 oktober te bewonderen in het SBS 6-programma Gastvrijheid in Beeld. De opnames van de show beginnen komende week. Nellissen presenteert het programma samen met Maurice Vollebregt.

"We gaan in kaart brengen wat Nederland te bieden heeft. We komen onder meer in restaurants, hotels en spa's. De kijkers krijgen net als wij een kijkje voor en achter de schermen bij allerlei bijzondere bedrijven in de wereld van de gastvrijheid", vertelt Nellissen enthousiast over haar nieuwe uitdaging. "We proeven onder meer eten en gaan in gesprek met personeel."

Haar nieuwe job is uitstekend te combineren met haar werk. "Ik werk drie dagen in het onderwijs en mijn presentatieklus sluit daarop eigenlijk perfect aan. Ik heb ook heel veel zin om aan de slag te gaan. Wellicht hebben we ook een uitzending vanaf Bonaire, dat zou helemaal super zijn."

Nellissen, oud-presentatrice van Peel en Maas TV, vindt het nog wel spannend om voor de camera te verschijnen. "Bij Utopia waren er natuurlijk wel camera's, maar die vielen niet op. Nu sta ik te presenteren dat is toch wel anders. Ik hoop dat ik het goed ga doen, maar gelukkig zijn er voldoende mensen die mij goede tips meegegeven."

Het eerste seizoen van Gastvrijheid in Beeld is vanaf zaterdag 26 oktober om 16.00 uur te zien op SBS 6. De herhaling is te zien op de zondag om 13.00 uur.