Opening tennisbanen

Vierlingsbeek | Het geheel gerenoveerde Tennispark Vierlingsbeek wordt op zaterdag 7 september om 19.30 uur officieel geopend door sportwethouder Willy Hendriks-van Haren.

De tennisvereniging is trots op het resultaat. De met nieuw zand bestrooide tennisbanen, ledbaanverlichting en nieuw hekwerk maken de accommodatie, na een eerdere renovatie van de tenniskantine, weer toekomstbestendig voor langere tijd. Al in april 2019, voor de voorjaarscompetitie, is op het tennispark als eerste de bestaande verlichting vervangen door ledverlichting. Een vervanging die niet alleen heeft geleid tot een betere lichtkwaliteit maar ook uit oogpunt van duurzaamheid en kostenbesparing op energie goed te noemen is.

Na het Morteltoernooi is op maandag 16 juli begonnen met de sloop en afvoer van het hekwerk en de voorbereidingen voor de renovatie. Door een goede planning en de inzet van talloze vrijwilligers van de tennisvereniging was deze klus in twee dagen geklaard. Daarna zijn de aannemers aan de slag gegaan. Tijdens de aanleg zijn er ook door vrijwilligers nog veel handen spandiensten verricht.