Afbeelding
Foto: Eigen foto

Eerste horeca-golftoernooi

Venray | Café Hulsman is de trotse winnaar van het eerste horeca-golftoernooi, dat afgelopen zondag plaatsvond bij de Golfhorst in Horst-America. De initiatiefnemers Sjef Keijzers en Giel Boonhof hopen dat het evenement volgend jaar op nog meer belangstelling kan rekenen.

Zeven horeca-gelegenheden namen op de eerste dag van september deel aan het nieuwe initiatief. Gastrobar Tof eindigde achter Hulsman als tweede, terwijl Café Het Moment derde werd. Ook Proeflokaal Goesting, Luxor Venray, Allemanscafé Oostrum en Lion d'Or deden aan het toernooi mee. "Het initiatief om een golfdag voor 'groot horeca Venray' te organiseren, is ontstaan bij mij en Giel Boonhof", vertelt Sjef Keijzers. "Iedere horecagelegenheid mocht maximaal tien spelers afvaardigen en er waren zowel in teamverband als individueel punten te behalen."

Tijdens de eerste editie deden, buiten het Allemanscafé in Oostrum, louter horecagelegenheden uit Venray mee. Keijzers hoopt dat dát volgend jaar anders is. "We hopen dat er volgend jaar meer gelegenheden meedoen en zouden het liefste zien dat er uit ieder kerkdorp een horecagelegenheid aansluit."

De winnaar gaat er met een grote wisseltrofee vandoor. Die wordt uitgereikt tijdens de prijsuitreiking. Het is de bedoeling dat die ieder jaar bij een andere deelnemer plaatsvindt. Annemie Reijnen en Richard Janssen gingen er met de individuele prijzen vandoor.

Het golftoernooi vindt volgend jaar plaats op zondag 30 augustus. Geïnteresseerde horecagelegenheden kunnen zich hiervoor opgeven bij Sjef Keijzers of Giel Boonhof.

Op de foto de winnaars: Harm Leenders (links) en Richard Janssen( midden). Rechts de eigenaar van Café Hulsman, Paul Hulsman.