Phillips al vroeg op schot

SV United - Milheezer Boys 4-3 (1-0). Doelpuntenmaker SV United: Indy Phillips (4x).

Wanssum | Promovendus SV United heeft zondagmiddag met 4-3 gewonnen van een andere vierdeklasser: Milheezer Boys. Indy Phillips maakte alle vier de goals voor de thuisploeg.

Na 25 minuten scoorde de aanvaller de eerste van het duel. Thuur Philipsen miste op slag van rust een grote kans op de 2-0. Na rust viel die treffer wél: opnieuw was het Phillips die scoorde. De gasten uit Brabant maakten direct de aansluitingstreffer, maar even later scoorde Phillips opnieuw.

Dat scenario herhaalde zich, waarna Milheezer Boys bij een 4-2 stand middels een penalty op 4-3 kwam. Daar bleef het bij. "Voor mij was het een heerlijke wedstrijd", blikt Phillips terug. "Na rust zijn we gewoon doorgegaan. We hebben veel positieve dingen gezien."