SSS'18 fors onderuit

Sparta'25 - SSS'18 4-1 (3-0). Doelpuntenmaker SSS'18: Thomas Botden.

Beek en Donk | Eersteklasser SSS'18 leed op bezoek bij tweedeklasser Sparta'25 een forse bekernederlaag. In het Brabantse land werd het liefst 4-1 voor de thuisploeg.

De wedstrijd werd feitelijk al voor rust beslist, toen de groen-witten al met 3-0 leidden. Via een bekeken schot werd het in de twintigste minuut 1-0. Twaalf minuten later was het opnieuw raak. Een inzet van Sparta-speler Roel van Linschoten werd in eerste instantie nog geblokt door een verdediger van SSS, maar in de rebound werd het alsnog 2-0. Eén minuut later viel de derde treffer. Ken Wijenberg werkte de bal uit een voorzet in eigen doel: 3-0. Na rust deed SSS, dat dit seizoen in de eerste klasse uitkomt, via invaller Thomas Botden iets terug, maar het slotakkoord was voor Beek en Donk. Tien minuten voor tijd was het Jeremy Raaijmakers die met een beheerste schuiver in de verre hoek voor de 4-1 eindstand zorgde. Zondag komt Sporting Heerlen op bezoek in Overloon voor het tweede bekerduel.