Zondag werden enkele vrijwilligers van SV Merselo door de KNVB in het zonnetje gezet. Twan van Hoof was helaas afwezig.
Zondag werden enkele vrijwilligers van SV Merselo door de KNVB in het zonnetje gezet. Twan van Hoof was helaas afwezig. Foto: Rikus ten Brucke en FEM Studio

Zestig jaar SV Merselo

Merselo | Tijdens het 60-jarig jubileum van SV Merselo, dat afgelopen weekend werd gevierd op het sportpark, was er drie dagen lang een gevarieerd programma. Op zondag werden enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Ambassadeur Roel Bonants van de KNVB zette Joos Arts, Lambert van Osch, Toon Maessen, Jan Michels, Theo Zegers, Harrie van Hoof, Robert van Kempen, Twan van Hoof, Jan Arts, Jo Willems en Herman Zegers in het zonnetje als dank voor hun jarenlange bijdrage als vrijwilliger voor SV Merselo. Verder werd mede-oprichter Toon Poels benoemd tot erelid van SV Merselo. Bonants feliciteerde Merselo als vereniging daarnaast met het jubileum en bood een ingelijste vaandel aan, dat in het clubhuis van de vereniging kan worden opgehangen. Het jubileumweekend werd vrijdag afgetrapt met een optreden van de Rosentaler. Op zaterdag werden er jeugdspelen georganiseerd. 's Zondags was er een brunch, gevolgd door een loterij.

Clubman Herman Zegers beschrijft de vereniging: "SV Merselo is, denk ik, een van de gezelligste clubs uit de regio. We zijn kleinschalig, hebben veel aandacht voor elkaar en beschikken over een geweldige groep vrijwilligers. Dát is SV Merselo. Zegers ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet: "We moeten het positief bekijken. Dit jaar zijn er weer nieuwe leden bij gekomen. In totaal zijn er nu 175 jeugdleden bij de voetbal- en korfbalclub. De jeugd komt er dus aan en heeft nieuwe ideeën. Dat zie je ook terug in dit feest en hopelijk ook in de toekomst van de club."