Afbeelding

Dani Bonte beste speler

Venray | SV Lake Valley hield zondag alweer voor de vijftiende keer het KNVB-topjeugdzaalvoetbaltoernooi.

Dit keer weer als kick-off voor het jeugdzaalvoetbalseizoen, dat komend weekend van start gaat. Gerenommeerde clubs zoals FC Eindhoven, Futsal Hasselt en FT Houthalen uit Belgie lieten hun talenten weer spelen in sporthal de Wetteling. Het werd een lange dag met veel wedstrijden en voetbalplezier. Fel werd er gestreden om de ereplaatsen. De jeugdteams van Lake Valley eindigden in hun leeftijdsklassen alle in de middenmoot. 0-13 en 0-17 werden vierde en 0-15 eindigde als derde.

In de ochtend werd het 0-13-toernooi gespeeld. Hier werd SenC uit Eindhoven de winnaar voor ZSW uit Wijchen. Als beste speler van het toernooi werd Dani Bonte van Lake Valley (foto) gekozen. 's Middags werd ZVS/Bodemflex uit St.Michielsgestel winnaar in de 0-15-categorie voor FC Eindhoven. ZVS-speler Nadir Bezbiz werd gekozen tot speler van het toernooi. Voor ZVS was het de eerste keer dat zij het befaamde toernooi op haar naam schreef. Het team dat nu won werd twee jaar geleden nog Nederlands kampioen. Zelfs in dat jaar wisten zij het toernooi in Venray niet te winnen.

In de avond werd het 0-17-toernooi gespeeld. Hier kon FC Eindhoven haar titel prolongeren. In de finale werd SenC, ook afkomstig uit Eindhoven, verslagen met 5-2. FC Eindhoven werd de verdiende winnaar door alle wedstrijden te winnen. Wel leverde SenC de speler van het toernooi. Dat werd Mertcan Dalli.