Afbeelding
Foto: Albert Hendriks

Prijswinnaars Lónse kermis

Overloon | Wethouder Jeu Verstraaten, kermismeester Barry van Opbergen hebben zaterdag de Lónse Kermis feestelijk geopend.

Samen met de prijswinnaars van de kleur- en fotowedstrijd werd het een knallende start. Om 16.00 uur ging de kermis officieel van start, ondersteund door een werkgroep die diverse acties opgezet heeft om van de Lónse Kermis een gezellige kermis te maken. Dankzij de horeca was er op zaterdag en zondag een horecaterras op het kermisterrein, was er een kleur- en fotowedstrijd en een dj-workshop voor kinderen van twaalf tot zestien jaar. Op zondag was er een familiedag met extra gratis activiteiten voor kinderen.

Er waren twaalf prijswinnaars. De jury, bestaande uit wethouder Jeu Verstraaten, dorpsraadvoorzitter Hannie Verhees en Albert Hendriks van Overloonnieuws, had de lastige taak om te kiezen uit de vele inzendingen. Voor de kleinste kunstenaars was er een rittenkaart voor de draaimolen en voor de groten echt kermisgeld. Alle kleurplaten zijn nog te bewonderen in de etalage van De Pit.

Winnaars kleurwedstrijd: Categorie 0 t/m 4 jaar: 1. Epke Hesse, 2. Siem Neijs, 3. Thijs Wilmsen. Categorie 5/6 jaar: 1. Dominique van Rongen, 2. Daantje van Raaij, 3. Vera de Hoog. Categorie 7/8 jaar: 1. Luuk van Raaij, 2. Romy Haverkort, 3. Koos van der Linden.

Winnaars fotowedstrijd: 1. Robin de Groot, 2. Olle Boshouwers, 3. Wout van Glabbeek.

Foto: Albert Hendriks.