Maasheggenloop op 15 september

Groeningen | Hardlopen door een stuk natuur- en cultuurgebied bij Boxmeer. Dat kan op zondag 15 september tijdens de achttiende editie van de Contiweb Maasheggenloop.

Met de geslaagde vernieuwde opzet van vorig jaar is er ook dit jaar weer ruimte voor de halve marathon. Natuurlijk ontbreken de 5 en 10 kilometer afstanden niet. Voor de jongste hardlopers (tot vijf jaar) is er een bambinoloop (250 meter) en voor de junioren (tot 15 jaar) is er een jeugdloop (1000 meter). De belangrijkste punten op een rij: start en finish in Groeningen (gemeente Boxmeer). Alle afstanden lopen direct in het Maasheggengebied. Past goed in de voorbereidingen van een najaarsmarathon. De starttijden op de verschillende afstanden zijn als volgt: Bambinoloop (10.10 uur), Jeugdloop (10.25 uur), 5 kilometer (11.00 uur), 10 kilometer (10.45 uur) en de Halve Marathon (10.00 uur).

Voorinschrijving is mogelijk tot en met 14 september en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd. De Maasheggenloop start bij café De Zandpoort aan de Groeningsestraat 40 in Groeningen, waar ook het inschrijfbureau is gevestigd.

Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl.