Cursus tai chi in Venray


Venray | Fung Loy Kok taoist tai chi start in Venray met een nieuwe beginnerscursus Taoist Tai ChiTM kunsten.

Kom langs tijdens het open huis met gratis introductie op maandag 9 september in 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 van 19.30 tot 21.30 uur. De lessen worden wekelijks gegeven op dezelfde dag en tijd, aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom voor een gratis proefles.

Tijdens de cursus wordt kennisgemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst de gezondheid kan helpen. Beoefening van taoist Tai ChiTM kunsten geeft rust en maakt het lichaam sterk en flexibel.

Het begint heel simpel met het volgen van het voorbeeld van de instructeur, en al snel zijn de interne effecten merkbaar op spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen, die stilte en balans brengt en het lichaam aanzet tot natuurlijk herstel. Kijk op www.taoist.nl voor de lestijden en -dagen van locaties in Nederland.