Training Puber in huis

Blerick | Synthese start bij MFC op Expeditie aan de Vossenerlaan 57 in Blerick op woensdag 23 oktober van 19.00 tot 21.00 uur met de training Puber in huis.

Een puber is niet altijd een gemakkelijke huisgenoot. Ouders kunnen zich machteloos voelen of misschien geen grip meer hebben op hun puber. De training Puber in huis richt zich op ouders die vragen hebben over de opvoeding van pubers en lichte opvoedingsondersteuning willen in de dagelijkse gang van zaken. Ouders worden gestimuleerd en krijgen handvatten om hun eigen opvoedingsvaardigheden te verstevigen en te vergroten. Er worden actuele situaties besproken en geoefend. In deze training komt ook theorie over de puberteitsfase aan bod. De training bestaat uit zes avonden. Puber in huis is bedoeld voor ouders van pubers uit de gemeente Venlo, Venray en Horst aan de Maas. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Inschrijven

Aanmelden voor deze cursus kan tot 9 oktober via de website www.synthese.nl. Neem voor meer informatie contact op met Hetty Vestjens, telefoon 06-17433092, e-mail h.vestjens@synthese.nl of met Anton van der Heijden, telefoon 06-44281791, e-mail a.vanderheijden@synthese.nl of via e-mail groepswerk@synthese.nl.