Engelenavond in 't Helder

Overloon | In Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon wordt op dinsdag 17 september om 20.00 uur door Mariƫlle Beks een Engelenavond gehouden. De avonden met Beks worden door de bezoekers als 'bijzonder ervaren'. Op veler verzoek wordt deze avond herhaald.

Engelen zijn er in verschillende vormen zoals de aartsengelen Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn, maar ook een onbekende. Iedereen krijgt bij zijn geboorte een beschermengel toegewezen die helpt en ondersteunt op het levenspad.

Tijdens deze bijeenkomst kan kennis worden gemaakt met de engel die jou iets wil geven. Dit mag een boodschap zijn, maar ook een cadeautje of een tekening. De helpers staan tot je beschikking. Neem een foto van een dierbare mee. Kijk op de website www.mariellebeks.nl voor meer informatie over de Engelenavond.

Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt 't Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon, telefoon (0478)641404, 06-27007511 of via e-mail t-helder@ziggo.nl.