Volgend jaar weer BinckBank Tour in Venray?

Venray | Afgelopen vrijdag was Venray voor het derde jaar op rij finishplaats van een etappe van de BinckBank Tour. is Venray volgend jaar weer etappeplaats van de ronde door Nederland en Belgiƫ?

"De komende maanden zal een aantal puzzelstukjes op de goede plaats moeten vallen, wil Venray in 2020 weer etappeplaats in de BinckBank Tour zijn", meldt voorzitter Maurice Ambaum van de Stichting Wielerpromotie Venray.

Subsidie

"De gemeente Venray en Limburg Cycling moeten het evenement weer willen subsidiƫren, het bedrijfsleven moet weer bereid zijn om het event te omarmen, er dienen genoeg vrijwilligers te zijn die willen meehelpen en als Stichting moeten wij bereid zijn om ook volgend jaar veel tijd en energie in de organisatie te steken. Al deze vragen moeten uiterlijk in november een positief antwoord krijgen, omdat november de deadline is om te kandideren voor de BinckBank Tour in 2020. Golazo, de organisator van de BinckBank Tour, wil Venray de komende jaren er graag weer bij hebben. Golazo is zeer te spreken over Venray als wielergemeente en etappeplaats."