Afbeelding
Foto: Rita Kuenen

Nieuw dansseizoen Danshuis Venray

Venray | Nog even en dan starten de danslessen van Danshuis Venray weer in het gebouw aan de Heuvelstraat 4. Danshuis Venray biedt ook komend seizoen weer een cursusprogramma dans en musical. Een volledig jaarprogramma voor jeugd vanaf 2,5 jaar, meisjes en jongens. Bovendien staan er een aantal nieuwe cursussen op het programma.

In het algemeen is Danshuis Venray erop gericht om voor ieder een gezonde en aansprekende training, work-out mogelijk te maken, vertelt eigenaar en dansdocent Myrna van Rens van Danshuis Venray. "Voor ieder wat wils en elk niveau is welkom. De lessen onder leiding van gediplomeerde dansdocenten kunnen veel toevoegen aan de persoonlijke ontwikkeling. Zo staat samenwerking, experimenteren en improviseren maar ook eigen werk en voorstellingen dansen hoog in het vaandel. Jaarcursussen dans worden op ieder niveau gegeven in peuter, kleuter en kinderdans en klassiek ballet (ook spitzen), jazz- en moderne dans, streetdance en tapdance. Speciaal voor jongens is er boys class, waarin dans wordt gecombineerd met acrobatiek en streetdance."


Nieuw in het aanbod is musical. "We merken dat er steeds meer behoefte aan is. Musical is al jaren ongekend populair in Nederland", weet Myrna van Rens. "Veel meisjes en jongens willen zelf graag musical leren zingen. Vaak wordt dit gecombineerd met het zelf instuderen en spelen. Musicalles is er voor kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8. Tijdens de musicalles krijgen de kinderen les in de 3 disciplines; dans, zang en spel. Bij musical leer je onder meer om uit je comfortzone te stappen. Een veilige leeromgeving en ruimte voor experimenteren zijn onze uitgangspunten."

Zin om veel te dansen of te acteren in een supergezellige groep? Kom dan naar een (gratis) proefles. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar: info@danshuisvenray.nl. Meer Informatie is te vinden op de website www.danshuisvenray.nl.

Foto: Een groep dansers tijdens de voorstelling Ticket to Fantasy. Foto: Rita Kuenen.