Afsluiting jubileumjaar Odapark

Venray | Zondag 25 augustus is de slotdag van het jubileumjaar van Odapark. Dan vindt de presentatie van de bijbehorende jubileumuitgave plaats.

De bijeenkomst begint om 13.30 uur. Het is een informele bijeenkomst en er is geen officieel programma. Aan de kunstenaars die in het 25 jarige jubileumjaar hebben geëxposeerd wordt een boekje overhandigd. Dit boekje is een catalogus – liever nog: een logboek - over de exposities in het jubileumjaar. De jubileumcatalogus die verschijnt bestaat uit vier loggen. Deze loggen tonen wat er te zien was aan beeldende kunst tijdens het jubileumjaar. Ze geven een beeld van de wereld van Odapark. Logboeken zijn van wezenlijk belang voor positiebepaling. Niet alleen van schepen op zee, ook van kunstinstituten in tijden van hoge golven en harde wind.

Een navigatietool dat elk vaartuig mag voeren, ook een vlot van beeldende kunst waar de naam Odapark op de vlag prijkt. De vier loggen tonen wat er te zien was aan beeldende kunst tijdens het jubileumjaar. Ze geven een beeld van de wereld van Odapark. 'Ze laten zien wat van belang is voor ons schip, welke kunstenaars we aan boord hebben, wie in ons schuitje meevaart en op welke wind we zeilen. Kortom, ons kompas en onze koers voor de komende 25 jaar!', meldt het Odapark in een persbericht.