Klik & Tik bij BiblioNu

Venray | BiblioNu biedt een gratis internetcursus voor beginnende pc-gebruikers aan.

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat bijna allemaal online. Maar niet iedereen is even handig in de omgang met de computer. In de gratis cursus Klik & Tik gaan de deelnemers in online oefenprogramma's met behulp van video's basisvaardigheden zoals websites bekijken, e-mailen en downloaden.

Niet iedereen is even handig in de omgang met de computer

Dit speciaal voor diegenen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De deelnemers werken in hun eigen tempo onder begeleiding van een medewerker van de bibliotheek. Het programma legt via filmpjes stap voor stap uit hoe de pc en internet werken, hoe formulieren in te vullen en websites te lezen.

De cursus wordt iedere donderdag van 13.00 tot 15.00 uur gehouden in de bibliotheken Horst en Venray. Meer informatie en aanmelden kan via e-mail horst@biblionu.nl of via telefoon (077)3982339 en voor Venray via e-mail venray@biblionu.nl of telefoon (0478)581970.