Afbeelding
Foto: eigen foto

Tourclub Ysselsteyn in nieuwe clubkleding

Ysselsteyn | Tourclub Ysselsteyn is dit jaar het wegseizoen gestart in nieuwe clubkleding. Mede dankzij de shirtsponsoren is de kledingcommissie er in geslaagd om een schitterend tenue samen te stellen voor de leden.

Tourclub Ysselsteyn is in 1995 opgericht en bestaat in 2020 vijf en twintig jaar. Het ledenaantal is in de loop van de jaren flink gegroeid en telt momenteel ca 110 leden. De club heeft een groep die elke zondag start in Ysselsteyn en een groep in Oirlo. In de begin jaren werd er alleen op de racefiets gereden maar de afgelopen jaren is het mountainbiken ook erg in trek.

In Ysselsteyn wordt er op de weg met 3 groepen gereden de A, B en C groep. In Oirlo hebben we een A en B groep. Elke groep heeft zijn eigen snelheid en de leden kunnen zelf kiezen met welke groep ze mee willen rijden. Verder hebben we een groep mountainbikers die het hele jaar het veld in gaan en een groep mtb recreanten.

Dat de wielersport de laatste jaren ook bij de dames steeds populairder wordt, merken we ook bij Tourclub Ysselsteyn. Elke week zijn er dames die met de racefiets aan de start staan en er is ook een dames mountainbike groep. Verder zijn er 2 dames bestuurlijk actief bij TCY.

Als je nog niet weet of het fietsen in clubverband iets voor je is, bestaat er de mogelijkheid om geheel vrijblijvend mee te fietsen. Meer informatie over de tourclub staat op onze website: www.tourclubysselsteyn.nl

Onze nieuwe shirtsponsoren voor de komende 5 jaar zijn:
Autobedrijf Peters

Van Ass CV Service

bouw- en timmerbedrijf Fer van Els

Vitelia

denkFrank

Herberg de Peel

MotoPort Venray

Expert Deurne Venray Horst

Maessen Bedrijven