Indeling volleybal


Venray | Na slechts een seizoen scheiden zich de wegen van MVC'64 uit Maashees en Set Up uit Meerlo. Het eerste damesteam, dat uit uitkwam in de promotieklasse, werd vorig seizoen nog gevormd door een combinatie van beide verenigingen, maar gaat in het nieuwe seizoen 2019-2020 verder onder de naam van Set Up.

De reden voor de beƫindiging van de samenwerking is dat twee speelsters van MVC'64, Marleen Jacobs en Jessica Wyrtki, zijn gestopt en twee anderen, Maud Winkelmolen en Sanne Ewalts, zich hebben overgeschreven naar Set Up.

Set Up, dat zich op de laatste speeldag veilig speelde, komt opnieuw uit in de promotieklasse. MVC'64 gaat met het eerste damesteam in de tweede klasse spelen. Tegenstanders van Set Up zijn SOMAS/Activia, Hajraa 2, Volley Tilburg 3, Flamingo's'56 2, Skunk, VC Bravo, Were-Di, Saturnus/Hendriks Coppelmans, TFC, Avance en Apollo Mill.

De volleybalsters van ActiveRooy spelen ook in het nieuwe seizoen in de tweede klasse J. Zij treffen de teams van Grashoek 2, VC Trivia 3, MVC'64, AV Flash, VC Athos'70 2, Set Up 2, Hovoc 3, Asterix, Olsredlem/Brovoc 2, SV Aspargos en Hornerhof/HHC 2.

De mannen van ActiveRooy pakten vorig seizoen de titel in de tweede klasse en komen in het nieuwe seizoen uit in de 2e klasse H. Tegenstanders zijn VC Trivia, Hovoc 5, VC Velden, Avance, BVC Holyoke, Hovoc 4, Havoc 2, VC Fortutas, AV Flash, VC Athos'70 2 en VC Olympia 2.