André Rieu in Luxor

Venray | André Rieu nodigt uit voor zijn 2019 Maastricht concert Shall we dance?

De wals is tijdens Rieus carrière altijd een grote inspiratie geweest. Daarom brengt hij dit jaar de wals tot leven tijdens een avond vol muziek en dans. Beleef het mee op het witte doek in het Luxor theater in Venray. Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, sopranen, The Platin Tenors en speciale gasten voor een bioscoopervaring. Geniet van dit concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Het concert is in de bioscoop in Venray te zien op zaterdag 27 juli vanaf 18.45 uur en op zondag 28 juli vanaf 15.00 uur op groot scherm met perfect geluid. Reserveren kan via www.luxorvenray.nl.


Roze lintje Maasziekenhuis

Boxmeer | Maasziekenhuis Pantein heeft het roze lintje ontvangen voor borstkankerzorg.

"We zijn trots op deze mooie beoordeling van de Borstkankervereniging Nederland. Het laat zien dat we volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard werken. En nog belangrijker, het geeft vertrouwen aan patiënten dat zij bij ons in zeer goede handen zijn." Dat laten artsen en verpleegkundigen in een reactie weten. Ieder jaar komen in het Maasziekenhuis vele patiënten voor de behandeling van borstkanker.