Verschillende activiteiten tijdens Vierdaagse

Venray | De Venrayse fietsvierdaagse is een evenement voor alle leeftijden. Op woensdag is er speciaal voor de jongste deelnemers een route van 18 kilometer. Tijdens de route van 35 kilometer kan de jeugd meedoen aan avontuurlijke opdrachten. Senioren kunnen na afloop van iedere dag genieten van een gezellige nazit met muziek en loterijen.

Natuurlijk is er zoals ieder jaar op woensdag weer de route van 18 kilometer. Dit jaar is er één stop met kinderspelen, waar de kinderen een verrassing krijgen.

Nieuw dit jaar is dat er tijdens de jubileumroute van 35 kilometer extra uitdagingen zijn voor de jeugd. Ben jij een echte speurneus? Vind je het fijn om lekker actief bezig te zijn? Kun je twee of meer dingen tegelijk en zeg je 'ja' tegen avontuur? Dan is de route van 35 kilometer echt iets voor jou. De route gaat langs de mooiste plekjes en elke dag zijn weer nieuwe en uitdagende opdrachten. Je kunt één, twee, drie of vier dagen deelnemen. De drie kinderen die op de laatste dag van de fietsvierdaagse de meeste punten hebben, gaan met een mooie prijs naar huis.

Extra uitdagingen tijdens jubileumroute

Na afloop van en dag fietsen kan er worden nagenoten in een gekoelde ruimte in de Witte Hoeve. Er is elke dag muziek en er zijn ook dit jaar weer verschillende loterijen. Eén van de loterijen wordt georganiseerd door een stichting of vereniging om geld in te zamelen voor de clubkas. Die uitgekozen vereniging is dan ook mede verantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel en het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus niet een kwestie van geld ontvangen en niets ervoor terug te hoeven doen, maar het is keihard werken voor een aantal van de leden van deze stichting of vereniging.

MMSK St. Petrus' Banden goede doel fietsvierdaagse

Tijdens de 35ste editie geeft de organisatie van de fietsvierdaagse Muziek-, Mars- en Showkorps St. Petrus' Banden de mogelijkheid om de door hen verworven prijzen via het kansspelletje Rad van Fortuin te verloten. MMSK St. Petrus' Banden is een modern en enthousiast muziekkorps. Het orkest bestaat uit 35 blazers en wordt aangevuld met een drummer en percussionist. De optredens bestaan voornamelijk uit straatoptreden, jaarlijks terugkerende evenementen en een eigen theatervoorstelling in de schouwburg van Venray.

In verband met het zevende lustrum is er dit jaar een loterij van de fietsvierdaagse. Hiervoor worden speciale loten verkocht. De prijs is een luxe ballonvaart voor twee personen. Alleen als je met je lot vrijdag aanwezig bent tijdens de trekking kun je deze prijs winnen.

Doe ook dit jaar weer mee aan de 35ste Fietsvierdaagse Venray van 23 t/m 26 juli 2019.