Afbeelding
Foto: Picasa

Podiumplaats voor Joe Maessen

Ysselsteyn | Joe Maessen uit Ysselsteyn heeft afgelopen weekeinde de tweede plaats behaald op de ONK quads masters in Markelo (Overijssel, red.). Maessen eindigde in beide manches op de tweede plaats en deed hiermee goede zaken in de tussenstand van het klassement.

Hij strijdt samen met Ricardo Phoelich om de tweede plaats, maar voor Phoelich was het een dag om snel te vergeten. In de eerste manche kwam hij halverwege stil te staan met een kapotte aandrijfstang en behaalde een nulscore in de manche. In de tweede manche kwam hij niet verder dan de zevende plaats. Job Smits (Ysselsteyn) wist in het dagklassement de tiende plaats te behalen. Daar waar de meeste regionale quadrijders in deze klasse zich al zeker wisten voor de afsluitende finalewedstrijd behaalde Wout Smits (Ysselsteyn) deze dag ook genoeg punten om zich te plaatsen. Hiermee hebben alle vijf de regionale quadrijders zich geplaatst voor de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Tijdens de MON-wedstrijd in Berghem was er een zege voor Amber Simons uit Well. Ze was in beide manches oppermachtig en wist deze met groot verschil te winnen. Foto: Maycel de Bruijn.

Uitslagen:

Markelo (KNMV): ONK quads masters: 2. Joe Maessen (Ysselsteyn) 10. Job Smits (Ysselsteyn) 14. Ricardo Phoelich (Maashees) 15. Johan Gommans (Oirlo) 17. Wout Smits (Ysselsteyn)

Berghem (MON) MX open inters: 18. Bart Pijpers (Wanssum)

MX open senioren: 17. Koen Pijpers (Venray)

Mx 2 senioren: 7. Nick van Loon (Meerlo)

MX 2 junioren: 17. Lynn Hubers (Overloon)

MX open junioren: 14. Guido de Bruijn (Overloon) 24. Marc van Dijck (Venray)

Damesklasse: 1. Amber Simons (Well) 8. Sidney van der Aa (Leunen)

Axel (KNMV) DMX 85cc grote wielen: 9. Finn Teunesen (Vierlingsbeek)

DMX 125cc groep B: 14. Tom Teunesen (Vierlingsbeek) 19. Niels Huibers (Groeningen).