OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto: eigen foto

Steun voor goede doelen bij opening

Venray | De nieuwe productiehal van Interal TC B.V. in Venray werd onlangs officieel geopend. Bij de opening werden ook twee cheques uitgereikt aan goede doelen. Zowel Duchenne Heroes als Bouwstenen voor Zambia ontving een cheque ter waarde van 2000 euro.

Op grootse wijze werd het pand geopend. Op een oude zijspan kwamen Jos Geertjens, Jan Verheijen en Frank Claessens, de drie eigenaren, aangereden bij het nieuwe pand. Onder applaus van de 500 genodigden reden zij dwars door een papieren doek met de slogan: Interal TC B.V, as 't mòt, dan göt 't!

Na de rondleiding begon het feest met muziek, foodtrucks en een steile wand voor de kinderen. In plaats van cadeaus hadden de eigenaren gevraagd om twee goede doelen te steunen: Duchenne Heroes en Bouwstenen voor Zambia. Patrick Derksen, senior accountmanager bij Interal, fietst voor Duchenne Heroes en in het bijzonder voor Tim en Kobe en daarnaast wil Xavier Friesen zijn project Bouwstenen voor Zambia graag voortzetten met het bouwen van nog meer schoollokalen. Meer informatie over deze goede doelen is te vinden op www.duchennehoeroes.nl/tim-en-kobe-in-motion en www.bouwstenen-zambia.nl.