Afbeelding

Antonio Bovee wint Bartelstrofee

Venray | ISBV Venray e.o. sloot het seizoen af het huldigen van de kampioenen en de uitreiking van de Bartelstrofee. Die eer viel te beurt aan Antonio Bovee.

De oprichter van de vereniging, de heer Bartels, heeft in 1987 een trofee in het leven geroepen die ieder jaar wordt uitgereikt aan iemand die zich bijzonderlijk verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging.

Antonio Bovee maakte tijdens verschillende tafeltennistoernooien promotie voor zijn sport en voor de vereniging. Gedurende het seizoen wist hij maar liefst zes toernooien in de klasse 4 af te sluiten met de eerste plaats. Hoogtepunt was het behalen van het Nederlands kampioenschap in klasse 4.

Voorzitter Mat Klaassens opende de avond met het feliciteren van twee Nederlands kampioenen van de vereniging bij het tafeltennissen. Annette Aerts werd Nederlands kampioen in klasse 6 rolstoelers tijdens het NK Paratafeltennis. Antonio Bovee werd op dezelfde dag Nederlands kampioen in klasse 4 lopers. Bovendien was er een derde plaats voor Rahim Azdhari in de klasse 5 lopers.

Bij de afdeling tafeltennis verzamelde Kelly Creemers in groep B 90 punten met als beloning de derde plaats. Christ Jenniskens werd tweede (98) en Annette Aerts echter met kop en schouders uit boven de anderen en werd eerste met 148 punten. In groep A won Ankie Muijsers (337 punten) voor Antonio Bovee (314 punten) en Wilbert Litjens (246). In het klassement om het beste toernooigemiddelde werd Antonio Bovee eerste met 178 punten voor Ankie Muijsers (152) en Wilbert Litjens (133).

Bij het zwemmen ging de aanmoedigingsprijs naar Yolanda Willemsen vanwege de plezierige manier waarop zij steeds weer met de anderen samen lol maakt. De wisselbeker ging naar Piet Cox. Beiden konden bij de uitreiking niet aanwezig zijn. Bij het bowlen ging de eerste plaats naar Angelique Allards met 103 punten voor Marly Vervoort (80) en Jan Theeuwen (80). Allards gooide dit seizoen het ongelooflijk aantal van 199 pins in één serie.

In het klassement van de beste wedstrijdsjoelers won Bas Pastors, hij wist als enige zijn gemiddelde te verbeteren tijdens de Limburg Bokaal én de selectiewedstrijden van de Algemene Nederlandse Sjoelbond, de wisselbeker. Bas promoveerde daarnaast naar de klasse G. Marjan Litjens en Mat Klaassens werden tweede en derde. Uit handen van Mat Klaassens ontving Wilma Wismans een aanmoedigingsprijs. Om medische gronden kan en mag zij niet meer sjoelen. In het klassement voor de trainingsavonden werd Marjan Litjens eerste voor Leo Janssen en Jan Pijpers.