Aanmelden Kónkoer Vastelaovend voor heel Limburg

Venray | Het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK) breekt met tradities en stelt het Limburgs liedjesconcours open voor heel Limburg, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de Maas.

Het TVK viert op 25 januari 2020 in samenwerking met carnavalsvereniging De Kaetelaers uit Steyl het eerste jubileum, 1 x 11 jaar. De voorronde vindt plaats op zaterdag 23 november in Beegden in samenwerking met carnavalsverenging De Jokers.

De 12-jarige Melanie Jennes uit Doenrade riep in 2009 dat er ook een leedjeskónkoer voor tieners uit Limburg moet worden gehouden. Elf jaar later is het TVK een niet meer weg te denken tienerevenement. En Jennes lanceert opnieuw een idee, inmiddels als medeorganisator van datzelfde TVK Let's go international: 'Laten we het TVK ook naar Belgisch Limburg brengen'.

Tieners uit Nederlands Limburg en Belgisch Limburg kunnen zich voor de jubileumeditie van het TVK inschrijven. Uiteraard zijn het de tieners die het voorbeeld geven om rood, geel en groen buiten de lijntjes te kleuren. Daarom worden tieners uit Belgisch Limburg en Nederlands Limburg uitgenodigd deel te nemen aan het TVK. Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram, Twitter en de website www.tvk-Limburg.nl.