Afbeelding
Foto: Rikus ten Brucke

Raadsvergaderingen

27 juni

De volgende raadsvergadering is op donderdag 27 juni 2019 in het gemeentehuis. De vergadering begint om 19.30 uur.

De volgende bespreekpunten staan op de conceptagenda:

Toekomstvisie Venray 2030.

Vraagstukken in de Vergeten Driehoek en omgeving.

Herstelplan BiblioNu.

Locatieonderzoek bibliotheek Venray.

Bestemmingsplan Overbroekseweg 1 en 4 Leunen.

Regionale POL uitwerkingen 'Visie land en tuinbouw Noord-Limburg' en 'Regionaal Ruimtelijk Kwaliteitskader noord-Limburg'.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht dan kunt u zich melden bij de griffie. U kunt de griffie bereiken via het klantcontactcentrum, telefoon (0478) 523333.

De bijbehorende stukken en de overige agendapunten kunt u inzien via
https://venray.raadsinformatie.nl/ of in het gemeentehuis.

2 juli

Op dinsdag 2 juli 2019 is ook een raadsvergadering. Deze vergadering begint om 15.00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis. De vergadering van 2 juli 2019 staat in het teken van de voorjaarsnota. Met de voorjaarsnota kan de raad kaders stellen qua beleid en financiën. Deze kaders geven richting bij het opstellen van de begroting.

De bijbehorende stukken en de volledige agenda kunt u inzien via
https://venray.raadsinformatie.nl/ of in het gemeentehuis. Als u wilt inspreken over de voorjaarsnota dan kunt u dat doen in de raadsvergadering van 27 juni.

Gladys Events starter van het tweede kwartaal 2019

Gladys van den Munckhof is de tweede winnaar geworden in 2019 van het initiatief Starter van het Kwartaal. Zij organiseert evenementen voor bedrijven die hun personeel een speciale dag en aandacht willen geven. Behalve evenementen van A tot Z organiseren en begeleiden, is Gladys ook al bekend als presentator.

Van harte gefeliciteerd!

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van € 1500,- voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Kijk op: www.venray.nl/ondernemers.

Aangepaste openingstijden PLIV

Tijdens de vakantieperiode (van 8 juli tot en met 12 augustus) houdt het Platform Lage Inkomens Venray (PLIV) alleen spreekuur op de maandagochtend van 9.30 – 11.30 uur.

Vanaf 19 augustus is het PLIV weer normaal geopend van maandag- tot en met donderdagochtend van 9.30 – 11.30 uur en op dinsdagavond van
19.00 – 21.00 uur.

Het PLIV is te vinden aan de Mozartstraat 20B in Venray, telefoon 0478-581332.