Afbeelding
Foto: Persfoto

Wijnhoven wordt Het Atelier van Poels

Horst | Per 28 juni 2019 gaat Wijnhoven Horst verder onder de naam Het Atelier van Poels. Wijnhoven Horst is gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie en is sinds 2017 onderdeel van de Poels Retail Groep.

Een mooie samenwerking

Het Atelier van Poels, het inspirerende hart van Poels Wonen & Slapen, heeft de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt. Om deze groei voort te zetten heeft het bedrijf besloten om de activiteiten en producten van Wijnhoven Horst en Het Atelier van Poels samen te brengen in een zelfstandige winkel. Ook de huidige website ondergaat een naamsverandering. Klanten kunnen vanaf 28 juni alle productinformatie van Wijnhoven Horst vinden op www.ateliervanpoels.nl.

Het Atelier van Poels

Het Atelier van Poels zorgt voor een totale ontzorging op het gebied van wonen. Met het kiezen en combineren van meubels, stoffen, kleuren en wand--- en vloerbekleding creƫert de klant samen met de persoonlijke stijladviseur zijn eigen, unieke stijl. Poels Retail Groep De Poels Retail Groep bestaat uit Poels Wonen & Slapen, Het Atelier van Poels, Budget Home Store XXL Horst, Heerlen en Nijmegen. In totaal zijn er bijna 100 medewerkers werkzaam binnen de Poels Retail Groep.

Afbeelding