Afbeelding
Foto: Frank Smedts.

Transparant viert tiende verjaardag

Venray | Op 24 juni is de tiende verjaardag van Vocal Group Transparant.

Dit jubileum is al gevierd in april met een jubileumshow in een uitverkochte schouwburg van Venray: Shop Till You Drop, op 13 april, was ook een succes: Er werd volop gezongen, gedanst, toneel gespeeld en genoten door de leden. Dat iedereen er plezier in had werd overduidelijk overgebracht. En het publiek was razend enthousiast.

Voor de leden is er in oktober ook nog een jubileumreis. Vanwege het jubileumoptreden heeft VGT al enige tijd geen nieuwe leden aangenomen. Nu er aan een nieuw programma wordt gewerkt, is hier weer ruimte voor. Er wordt gezocht naar mensen die het fijn vinden om samen te zingen en mee willen werken om het nieuwe project vorm te geven. Vooral mannen zijn meer dan welkom. Kom eens een repetitie luisteren. Elke woensdagavond wordt er gezongen.

De missie: vernieuwend muziek maken met de stem, grensverleggend optreden en zich daarin verbonden voelen met elkaar. Belangstellenden kunnen contact opnemen via www.vocalgrouptransparant.nl of via telefoon 06-12574551.

Wie zich nu aanmeldt, mag je een half jaar gratis meezingen. In de zomervakantie mogen de leden even bijkomen, maar de rest van het jaar zingen ze elke woensdag van 20.00 tot 22.15 uur in de Witte Hoeve in Venray. De eerste repetitie na de zomervakantie is op woensdag 21 augustus.

Foto jubileumshow, foto Frank Smedts.