Op de foto het kampioensteam.
Op de foto het kampioensteam. Foto: eigen foto

Kampioen bij JBC Venray 80

Venray | JBC Venray 80 heeft met drie tripletten deelgenomen aan de finalewedstrijd regio zomercompetitie voor tripletten. In de eerste klasse zaten twee teams en in de tweede klasse stond het derde team.

Het eerste team bestond uit Eef Zeelen, Jos Janssen en Johan van Maris. Het tweede team uit Edgar Ikkert, Ger Pelzer en Diny Janssen en in het derde team zaten Wim Jeucken, Wiel Cornelissen en Jenny Wilms.

Stand na twee wedstrijden van de Venrayse teams; In de eerste klasse team 1 op plaats 3 met 7 winst en 19 saldo punten. Team 2 staat op plaats 13 met 4 winst en -15 saldo punten. In de tweede klasse staat team 3 op plaats 8 met 4 winst en -2 saldo punten.

Het eerste team heeft het waargemaakt en is als eerste van de zestien deelnemende teams geƫindigd en werd dus kampioen in deze klasse. Van de vijftien wedstrijden verdeeld over de drie competitiedagen wist het team elf keer te winnen met ook nog eens 38 saldopunten. Door het behalen van dit kampioenschap is dit triplet gepromoveerd naar de regionale hoofdklasse. De andere twee teams zijn in de eindstand wat gezakt. Team 2 eindigde op de 15e en team 3 op de 10e plaats.

Op de foto het kampioensteam.