Urban & Nature


Venray | De derde aflevering van Urban & Nature, een bijzondere reeks concerten in het Odapark in Venray, vindt plaats op zondag 23 juni vanaf 15.00 uur. Deze keer kan genoten worden van muziek van de groep Omega Impact.

Voorafgaand aan het concert in het Theehuis, gaan musici zich al wandelend door het Beeldenbos begeven en zich aldaar laten inspireren door de kunst. Na deze muzikale wandeling sluit Omega Impact af met een concert in het Oda-paviljoen. Karakteristiek aan de muziek van Omega Impact is de diversiteit aan stijlen, waarbij klassieke en wereldmuziek elkaar ontmoeten. De groep heeft tot dusver opgetreden in Nederland, België, Duitsland en Polen in theaters, kunst- en cultuurcentra, kunstacademies, clubs, cafés, openlucht- en indoorfestivals, kraakpanden, privéwoningen en een gevangenis.

Omega Impact is in het najaar van 2013 opgericht in Den Haag en dankt haar internationale karakter aan de uiteenlopende herkomst van de leden: Grzegorz Marciniak (PL) zang, compositie, Germaine Sijstermans (NL) en Hélène Duret (FR) klarinetten en melodica's, Vladan Kulisic (SRB) en Lam Lai (HK) harmonium, Jordi Cassagne (FR) basgitaar en Théo Lanau (FR) percussie.

Het Odapark is gelegen aan de Merseloseweg 117 in Venray. Zie ook www.odapark.nl.